En kunds berättelse

Det ger mig så mycket att kunna hjälpa andra.
Jessica kom till mig ganska nydiagnostiserad och hade precis det jag en gång också lidit av, ankyloserande spondylit. Med en beslutsamhet, vilja och stort intresse för kosten dröjde det inte länge innan Jessica var tillbaka till sitt gamla jag. Ni kan läsa hennes egna ord i en intervju i Veckans affärer 2019. 

Utdrag ur intervjun av Jessica:
"Hon fick snabbt diagnosen ankyloserande spondylit, en inflammatorisk ryggsjukdom, och blev satt på tunga smärtstillande preparat. Efter en del research hittade hon Therese Gillberg och hennes bolag Mat som medicin. Tack vare henne har jag kunnat ta bort all medicin, smärtan är borta och jag kan träna fullt ut. Dieten jag fick är rätt extrem -men i stort handlar det om att ta bort  gluten, laktos och socker. Det har inte varit svårt. När man känt sån smärta är man beredd att göra vad som helst".


Skrmavbild 2023-03-20 kl 145400png

Veckans affärer, nr 2 2019.