Kickstart - ebok

Nytt år och nya tag!
Nu har du chansen att prova på hur en kostomläggning med tarmläkande kost kan se ut. Eller så har du ätit bra länge och vill bara ha lite nya recept.
En e-bok innehållande bakgrunden till läkande kost, tarmens betydelse samt recept för 7 dagar (frukost, lunch, middag) så att du kan få en kick-start att komma igång. Recepten har dessutom förslag på variationer så recepten räcker upp till 30 dagar.

 


e-boken

KICK-START

KOM IGÅNG PÅ 7 DAGAR

Näringstät, ren. läkande kost för dig med inflammation, allergi, magbesvär och autoimmuna sjukdomar

Kosten jag förespråkar är en lågstärkelsekost med rena råvaror och fokus på tarmhälsa & dess läkning. Att börja med kosten är oftast ett första steg när vi vill förändra en livsstil och påverka vår hälsa. Recepten är spannmålsfria, mejerifria och utan nattskatteväxter. Vi utesluter livsmedel som stör tarmen samtidigt som vi tillför bra bakterier. En tarmläkande kost helt enkelt!

Tarmens betydelse vid inflammation och kroniska sjukdomar har bekräftats genom de senaste 10 årens forskning på området. På bara ett par dagar med ändrad kost har man mätbara förändringar i sin tarmflora. En kostförändring är ett snabbt, effektivt, hälsosamt och naturligt sätt att förändra sin tarmflora, läka tarmen och på så sätt minska graden av inflammation, både lokalt och systemiskt. Och en sak som ofta glöms bort är att det är helt utan biverkningar!

Positiva hälsoeffekter vi kan förvänta oss är en lugnare mage, klarare hy, minskad inflammation, minskad smärta och värk, jämnare blodsocker, högre energi samt bättre humör och allmäntillstånd. Hur snabbt effekterna kommer är individuellt och jag rekommenderar att följa rekommendationerna i minst 30 dagar.
 
e-boken


Innehåller: Bakgrund och 21 recept för 7 dagar (frukost, lunch, middag) samt förslag på variationer så recepten räcker upp till 30 dagar.
Längd: 31 sidor
Pris: 95:-
Beställ: Genom att fylla i formuläret nedan. Skriv "kick-start" i ämnesraden.
Följ instruktionerna i mailet du får och kolla gärna skräpposten.


Du är värd din bästa hälsa!29481068-SulRKpng