Utskriven från reumatologen

Nu är jag officiellt utskriven från reumatologen (januari 2016)! En fantastisk känsla som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva.
Jag fick höra att jag hade en kronisk sjukdom som det inte fanns någon bot på. Det enda jag kunde göra var att äta olika symptomlindrande mediciner. I fem år trodde jag också att så var fallet. Det ledde till enormt mycket lidande med en massa biverkningar, tre års sjukskrivning på heltid, två operationer, tre inläggningar på sjukhus och diverse besök till sjukgymnaster, läkare, arbetsterapeuter och röntgen.
Idag vet jag som kostrådgivare att så länge du inte behandlar vad som verkligen orsakar symptomen blir du inte frisk på riktigt och kosten är grunden för den läkningen.
Jag har fått tillbaka mitt liv och den känslan önskar jag er andra kroniker få uppleva. Gör som jag - ta makten över er egen hälsa, läs på och prova er fram. Det finns en lösning för alla & framförallt ge inte upp!